Контакт


НИМЕКС Контакт Слика

    Адреса: Ул.Миодраг Илиќ бр. 1Б
                   1000 Скопје, Македонија

   Е-пошта: info@nimeks.mk

  Телефон: 02 3238-539
                    02 3163-037

   Website: http://www.nimeks.mk

  Контакт Форма


  • Information Информација E-mail за контакт

БРЕНДОВИ КОИ ГИ ЗАСТАПУВАМЕ

Home   arrow   Контакт Информации

© НИМЕКС ДОО